Masz pytania? 531 984 080

Delikatesy

Torty, babeczki, ciasta

Kremy do smarowania

Nasze kremy można kupić w dwóch wersjach - zestaw sześciu małych słoiczków w pudełeczku lub pojedynczo - większe słoki.

 

Boksy 6 słoiczków – każdy po 100ml. Koszt boksu 50zł (dopłata przy smaku pistacjowym +3zł).

Słoiczki z kremami można dowolnie mieszać w boksie. Do wyboru mamy 9 smaków kremów:

Czekolada mleczna

Czekolada mleczna z orzechami laskowymi

Czekolada biała

Czekolada biała z pistacjami

Solony karmel

Lemon Curd

Konfitura malinowo - różana

Krem kokosowy

 

Pojedyncze słoiczki z kremami o pojemności 200ml.  Koszt słoiczka 15zł (dopłata przy smaku pistacjowym +5zł)

Jak zamawiać?

Zamówienia składajcie mailowo na adres info@misscupcake.com.pl.

Kremy można odebrać osobiście w Pracowni na ul. Jankego 192 lub jest możliwość wysyłki na terenie Polski.

Wysyłka

Koszt wysyłki 15zł, opcja paczkomatu lub kurier InPost. Wysyłka od 3 dni roboczych od dnia zaksięgowania się pieniędzy na koncie (numer konta w zakładce Jak zamawiać?).

Przechowywanie

Kremy w słoiczkach najlepiej przechowywać do miesiąca w chłodnym miejscu, po otwarciu  - w lodówce przez tydzień. Można wyciągnąć z lodówki przed jedzeniem, aby zmiękły i miały lepszą konsystencje do smarowania.

Składy kremów i konfitur

  • Konfitura malinowa – maliny, cukier, cytryna, żelatyna.
  • Konfitura pomarańczowa – pomarańcze, cukier.
  • Lemoncurd – cytryna, jaja, cukier, masło.
  • Solony karmel – cukier, śmietanka, masło, sól.
  • Czekolada mleczna – cukier, mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), śmietanka.
  • Czekolada biała – cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), masło.
  • Krem kokosowy – cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, maso kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), kokos, śmietanka, masło.
  • Krem z białej czekolady i pistacji - cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), masło, pistacje.
  • Krem z czekolady mlecznej z orzechami laskowym - cukier, mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), śmietanka, orzechy laskowe.
Kremy do smarowania