Mobirise website builder

Podstawowe informacje


Zamówienia można składać mailowo, osobiście, przez FaceBook lub telefonicznie. 

Zamówienia na babeczki, ciasta należy składać minimum 5 dni wcześniej, na torty - tydzień wcześniej. 

Skomplikowane i duże torty prosimy zamawiać dwa tygodnie wcześniej. 

Zamówienia ślubne, słodkie stoły oraz inne spersonalizowane zamówienia najlepiej omawiać 1-3 miesiące przed terminem.


Zamówienia będą realizowane po wpłacie zadatku w wysokości 50% zamówienia na konto (w tytule podając imię, nazwisko oraz datę zamówienia):

Magdalena Kir

ul. Staromiejska 10

40-013 Katowice

ING

49 1050 1214 1000 0091 3603 6861

Zadatek musi zostać wpłacony maksymalnie 3 dni przed realizacją zamówienia. W przypadku zamówień na ostatnią chwilę, prosimy o wysłanie potwierdzenia wpłaty zadatku na adres mailowy firmy. 


Zamówienia można odbierać od poniedziałku do soboty w godzinach 10.00-20.00 w kawiarni na ul. Staromiejskiej 10. Istnieje możliwość dowozu zamówienia po wcześniej omówieniu szczegółów.


Warunki przechowywania tortów w stylu angielskim: Temperatura 2-5 stopnie C oraz wilgotność między 30 % – 50 %



Babeczki

Idealne rozwiązane na każdą okazję - od urodzin, imienin, rocznicy, aż po ślub.

Torty w stylu angielskim

Artystyczne torty z ręcznie wykonywaną dekoracją.  

Torty z dekoracją klasyczną

Torty dla wielbicieli minimalistycznych i tradycyjnych dekoracji.


Torty w różyczki

Delikatne i proste dekoracje w różyczki zachwycą niejedną osobę.

Torty 3D

Spersonalizowane torty dla najbardziej wymagających osób.

Torty i babeczki ślubne

Słodkie uświetnienie najważniejszego dnia w życiu.

Naked Cakes

Najmodniejsze torty ślubne ostatniego sezonu.

Słodkie stoły

Wybór wypieków dla prawdziwych wielbicieli słodyczy.

Cake pops

Pyszne ciastka na patyku w słodkiej polewie - nie tylko dla dzieci.

Podziękowania, winietki

Słodki drobiazg dla każdego z gości.


Ciasta, tarty, quiche, bezy

Wypieki na każda okazję