Jak zamawiać

Torty, babeczki, ciasta

Jak zamawiać?

Podstawowe informacje

Zamówienia na babeczki i ciasta należy składać minimum 3 dni wcześniej,
na torty - tydzień wcześniej.

Skomplikowane i duże torty prosimy zamawiać dwa tygodnie wcześniej.

Zamówienia ślubne, słodkie stoły oraz inne spersonalizowane zamówienia
najlepiej zamawiać 1-3 miesiące przed terminem.

Zamówienia można składać przez Nasz Sklep, Facebook lub mailowo.

Zamówienia będą realizowane po wpłacie zadatku w wysokości 50% zamówienia na konto (w tytule podając imię, nazwisko, numer telefonu oraz datę zamówienia):

Magdalena Szot

ING
49 1050 1214 1000 0091 3603 6861

Zadatek musi zostać zaksięgowany na koncie maksymalnie 3 dni przed realizacją zamówienia. W przypadku zamówień na ostatnią chwilę, prosimy o wysłanie potwierdzenia wpłaty zadatku na adres mailowy firmy.

Odbiór zamówienia na ul Jankego 192 w godzinach pracy Pracowni. Inne godziny - do ustalenia.

Warunki przechowywania tortów w stylu angielskim: Temperatura 2-5 stopnie C oraz wilgotność między 30 % – 50 %.

Zastrzegamy sobie prawo do odmowy realizacji zamówienia.