Nasze kremy można kupić w dwóch wersjach – zestaw sześciu małych słoiczków w pudełeczku lub pojedynczo – większe słoki.
Konfitura malinowa – maliny, cukier, cytryna, żelatyna. Lemon urd – cytryna, jaja, cukier, masło. Czekolada mleczna – cukier, mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), śmietanka. Czekolada biała – cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), masło. Krem z białej czekolady i pistacji – cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), masło, pistacje. Krem z czekolady mlecznej z orzechami laskowymi – cukier, mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), śmietanka, orzechy laskowe.
Przechowywanie
Kremy w słoiczkach najlepiej przechowywać do miesiąca w chłodnym miejscu, po otwarciu – w lodówce przez tydzień. Można wyciągnąć z lodówki przed jedzeniem, aby zmiękły i miały lepszą konsystencje do smarowania.