Jak zamawiać wypieki?



Zamówienia można składać przez Instagram, Facebook lub mailowo.
Zamówienia będą realizowane po wpłacie zadatku w wysokości 50% zamówienia :
– przelewem na konto ING – Magdalena Szot 49 1050 1214 1000 0091 3603 6861
– Blikiem na numer telefonu: 531 98 40 80
W tytule proszę podać imię, nazwisko, numer telefonu oraz odbioru datę zamówienia.
Na zadatek czekamy maksymalnie 2 dni od rozmowy dotyczącej szczegółów zamówienia i musi być zaksięgowany na koncie maksymalnie 3 dni przed realizacją zamówienia. W przypadku zamówień na ostatnią chwilę, prosimy o wysłanie potwierdzenia wpłaty zadatku (lub skorzystanie z Blika).
Odbiór zamówienia na ul Jankego 192. Godziny odbiorów ustalamy indywidualnie.
Warunki przechowywania tortów w stylu angielskim: Temperatura 2-5 stopnie C oraz wilgotność między 30 % – 50 %.
Zastrzegamy sobie prawo do odmowy realizacji zamówienia.