Miss Cupcake

Jak zamawiać wypieki?

Aby złożyć zamówienie skorzystaj z Naszego sklepu internetowego, bądź z poniższych instrukcji.
Zamówienia na babeczki i ciasta należy składać minimum 3 dni wcześniej, na torty – najlepiej tydzień wcześniej (minimum to 5 dni roboczych).
Skomplikowane i duże torty prosimy zamawiać dwa tygodnie wcześniej.
Zamówienia ślubne, słodkie stoły oraz inne spersonalizowane zamówienia najlepiej zamawiać 1-3 miesiące przed terminem.

Zamówienia można składać przez Instagram, Facebook lub mailowo.

Zamówienia będą realizowane po wpłacie zadatku w wysokości 50% zamówienia na konto (w tytule podając imię, nazwisko, numer telefonu oraz datę zamówienia):

Magdalena Szot ING 49 1050 1214 1000 0091 3603 6861

Na zadatek czekamy maksymalnie 2 dni od rozmowy dotyczącej szczegółów zamówienia i musi być zaksięgowany na koncie maksymalnie 3 dni przed realizacją zamówienia. W przypadku zamówień na ostatnią chwilę, prosimy o wysłanie potwierdzenia wpłaty zadatku.

Odbiór zamówienia na ul Jankego 192 w godzinach pracy Pracowni. Inne godziny – do ustalenia.

Warunki przechowywania tortów w stylu angielskim: Temperatura 2-5 stopnie C oraz wilgotność między 30 % – 50 %.

Zastrzegamy sobie prawo do odmowy realizacji zamówienia.

Scroll to Top