STRONA W PRZEBUDOWIE
Zmieniamy się dla Ciebie! Obecnie prowadzimy prace konserwacyjne na stronie.
Zamówienia można składać przez Instagram, Facebook lub mailowo.
Zamówienia będą realizowane po wpłacie zadatku w wysokości 50% zamówienia na konto (w tytule podając imię, nazwisko, numer telefonu oraz datę zamówienia):
Magdalena Szot
ING 49 1050 1214 1000 0091 3603 6861
Na zadatek czekamy maksymalnie 2 dni od rozmowy dotyczącej szczegółów zamówienia i musi być zaksięgowany na koncie maksymalnie 3 dni przed realizacją zamówienia. W przypadku zamówień na ostatnią chwilę, prosimy o wysłanie potwierdzenia wpłaty zadatku.
Odbiór zamówienia na ul Jankego 192 w godzinach pracy Pracowni. Inne godziny – do ustalenia.
Warunki przechowywania tortów w stylu angielskim: Temperatura 2-5 stopnie C oraz wilgotność między 30 % – 50 %. Zastrzegamy sobie prawo do odmowy realizacji zamówienia.
Zamówienia będą realizowane po wpłacie zadatku w wysokości 50% zamówienia na konto (w tytule podając imię, nazwisko, numer telefonu oraz datę zamówienia):
Magdalena Szot
ING 49 1050 1214 1000 0091 3603 6861
Na zadatek czekamy maksymalnie 2 dni od rozmowy dotyczącej szczegółów zamówienia i musi być zaksięgowany na koncie maksymalnie 3 dni przed realizacją zamówienia. W przypadku zamówień na ostatnią chwilę, prosimy o wysłanie potwierdzenia wpłaty zadatku.
Odbiór zamówienia na ul Jankego 192 w godzinach pracy Pracowni. Inne godziny – do ustalenia.
Warunki przechowywania tortów w stylu angielskim: Temperatura 2-5 stopnie C oraz wilgotność między 30 % – 50 %. Zastrzegamy sobie prawo do odmowy realizacji zamówienia.